Home   >  Anti-aging  >  Veroudering niet langer onvermijdelijk?...
03-08-2012

Veroudering niet langer onvermijdelijk? Dromen worden werkelijkheid...

De wortel van hokjespeul (Astragalus membranaceus) onthult eindelijk al zijn eigenschappen. Het was al bekend dat de plant een krachtige boost voor het immuunsysteem was omdat het de aanmaak van T-lymfocyten deed toenemen. ....Maar nu heeft men ontdekt dat de plant ook in staat is het verouderingsproces van het menselijk lichaam om te keren.

Nu is het dankzij een uiterst complex en kostbaar procedé mogelijk om uit deze plant twee werkstoffen met een vergelijkbare chemische structuur te extraheren, te zuiveren en te concentreren. De verrassende eigenschappen zijn toe te schrijven aan deze stoffen:
    - Astragaloside IV, dat veelvuldig bestudeerd in onderzoekscentra in China en in Europa, en
    - Cycloastragenol, een saponine die bestaat uit een aantal oliehoudende glycosides.
Wat is de werking van Cycloastragenol?

Naast de reeds bekende stimulerende werking voor het immuunsysteem bestrijdt cycloastragenol eveneens op krachtige wijze het verouderingsproces. De sleutel voor het verlengen van de levensverwachting en het vertragen van celveroudering zou liggen in de kern van de cellen. Om precies te zijn gaat het om de uiteinden van chromosomen, en om de lengte van de telomeren.

In verschillende onderzoeken is aangetoond dat het geleidelijk korter worden van de telomeren nauw verbonden is met verschillende, aan veroudering gerelateerde aandoeningen (cardiovasculaire aandoeningen, infectieziekten etc.). Ook zou het korter worden van de telomeren een voorspellende factor zijn voor het vroegtijdig overlijden van ouderen.
Telomeren worden korter naarmate het aantal delingscycli toeneemt. Ook onder invloed van oxidatieve stress worden de telomeren korter. Tot op heden werd dit gezien als een 'onvermijdelijk' mechanisme van veroudering.

Telomerase is een nucleoproteïne die de aanmaak en de groei van DNA-telomeren katalyseert, en die herstel van beschadigd DNA stimuleert.
Cycloastragenol is in staat om dit enzym te stimuleren en te activeren. Hiermee zorgt het niet alleen voor het stopzetten van het verkortingsproces van de telomeren, maar zorgt er eveneens voor dat het aantal telomeren groeit en de dat de lengte van de telomeren toeneemt. De levensduur van de cellen wordt hiermee verlengd.

Omdat Cycloastragenol een laag moleculair gewicht heeft, kan het gemakkelijk de darmwand passeren. Hierdoor is de stof zeer effectief, zelfs bij een lage dosering. Door deze stof dagelijks in te nemen, alleen of in combinatie met astragaloside IV, wordt het verouderingsproces vertraagd, en de levensduur verlengd.
Voedingsstoffen bestellen die gerelateerd zijn aan dit artikel
Astragaloside IV 98%

Absoluut het nieuwste op het gebied van anti-aging!

www.supersmart.com
Cycloastragenol 98%

Overwin het verouderingsproces, en verleng de duur van uw leven

www.supersmart.com
Ontdek ook
25-07-2016
Met deze ontdekking krijgt u er wellicht...
In het onderzoek naar de levensverwachting van de mens is een historische stap gezet. De westerse media hebben er nog geen aandacht aan besteed, maar...
Lees verder
21-08-2019
Resveratrol: nieuw onderzoek bevestigt het enorme potentieel...
Onderzoekers van de universiteit van Exeter zijn er in geslaagd om afstervende cellen in een laboratoriumopstelling te verjongen 1 dankzij een molecuul dat reeds bekend...
Lees verder
02-09-2016
De ontdekking van bijzondere planten door een...
De Russische onderzoeker Nicolaï Lazarev ontdekte in 1947 dat er een groep planten bestaat die de mens beter bestand maakt tegen stress na het eten...
Lees verder
Volg ons
Kies de gewenste taal
nlfrendeesitpt

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
  • Gratis: wekelijkse al uwwetenschappelijke publicaties van "Nutranews"
  • Exclusieve aanbiedingen voor clubleden
> Doorgaan