Home   >  Slanke lijn  >  Afvallen...Stabiel gewicht...Voedingssupplementen zijn een...
07-05-2013

Afvallen...Stabiel gewicht...Voedingssupplementen zijn een onmisbare troef

Er zijn altijd meerdere factoren die verantwoordelijk zijn voor een toename van ons gewicht. Er bestaat helaas geen wondermiddel dat ons in enkele dagen van de vetmassa afhelpt die zich in de loop van de jaren geleidelijk aan op onze heupen, billen en buik heeft genesteld.

Ten eerste is het opnieuw in balans brengen van onze voeding absoluut noodzakelijk, en geen enkel voedingssupplement kan een gezonde en evenwichtige voeding vervangen wanneer deze zowel kwalitatief als kwantitatief in balans is. Dat laatste geldt vooral voor de lipides (vetten) en de koolhydraten (voedingsstoffen met een lage of matige glykemische index). Naast de aanpassing van het voedingspatroon is het belangrijk om regelmatig een fysieke of sportieve activiteit te ondernemen. Deze veranderingen dient men voor de langere termijn door te voeren.
Toch komt het voor dat al deze inspanningen niet voldoende zijn, en kunnen voedingssupplementen een handje helpen. Al moeten ze niet worden gezien als de oplossing bij uitstek om af te vallen, ze kunnen wel een boost geven aan het verliezen van extra gewicht. Voedingssupplementen kunnen wel degelijk invloed uitoefenen op verschillende, elkaar aanvullende stofwisselingsprocessen:

Ze kunnen inwerken op de thermogenese
Er zijn supplementen die kunnen helpen de basisstofwisseling te verhogen waardoor er bij dezelfde inspanning meer calorieën verbrand worden. Om de thermogenese te stimuleren, dat wil zeggen de productie van warmte in het lichaam te vergroten waardoor het verbrandingsproces van vetten efficiënter verloopt, zijn de volgende stoffen aan te bevelen: methylxantines (cafeïne, theobromine, fucoxanthine), maar ook forskoline en ketonen uit framboos.

Ze reguleren de eetlust
Het is zo dat men veelal dikker wordt doordat men slecht eet, en niet omdat men veel eet. Soms komt men echter aan omdat men een onbeheersbare eetlust heeft. Er zijn voedingsmiddelen die sneller een gevoel van bevrediging geven en het hongergevoel sneller bestrijden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Hoodia gordonii, Crocus sativus, Amorphophallus konjac, Caralluma fimbriata en 5-HTP uit Griffonia simplicifolia.

Ze beïnvloeden de opname van bepaalde voedingsstoffen
Planten en voedingsstoffen die de opname van vetten tijdens de vertering tegengaan kunnen nuttig zijn voor mensen die vaak lunchen in een restaurant, of die zich voortdurend aangetrokken voelen tot vet en zoet eten. Het extract van groene koffie, chitosan of CLA werken op die wijze, en ze zorgen ervoor dat de gevolgen van dagelijks overvloedig tafelen beperkt blijven.

Ze openen de aanval op buikvet
Dit 'onzichtbare' vet dat zich binnen in onze buik bevindt en onze organen omhult vergroot de kans op een infarct, op een hoge bloeddruk, op diabetes type 2 en op slaapapneu. Is de taille-omvang alsmaar toegenomen de afgelopen jaren? Dan is het buitengewoon belangrijk om dit aan te pakken. Er zijn een aantal planten die hierbij bijzonder nuttig zijn: Sphaerantus indicus, Garcinia mangostana, Melissa officinalis, Morus alba, Artemisia capillaries of het oliehoudende extract van de zoethoutwortel, dat het buikvet helpt verminderen.

Ze voeren het teveel aan vocht af
Meer dan mannen worden vrouwen geplaagd door het vasthouden van vocht. Dit kan zorgen voor een paar extra kilo´s op de weegschaal. Exclusieve en gepatenteerde melanges van plantenextracten die regelmatig worden ingenomen kunnen helpen het overtollige vocht dat zich in de weefsels ophoopt af te voeren. Bovendien worden er gifstoffen afgevoerd, neemt de vetophoping af en kan men veilig werken aan een strak en slank postuur.

Ze benaderen de processen vanuit verschillende invalshoeken
Er zijn producten die verscheidene voedingsstoffen en plantenextracten combineren en die inwerken op de verschillende stofwisselingsprocessen. Ze beïnvloeden tegelijkertijd de basisstofwisseling en de verbranding van vetten, en verhinderen daarnaast de opslag van koolhydraten. Ook zijn ze van invloed op de afname van het buikvet.
Voedingsstoffen bestellen die gerelateerd zijn aan dit artikel
CLA

Geconjugeerd linolzuur: de vetbestrijdende lipide !

www.supersmart.com
Metadrine™

Verbeterde en krachtigere geavanceerde thermogene samenstelling

www.supersmart.com
Weight Loss Formula

Een verbeterde, nog krachtigere samenstelling voor een optimale gewichtsbeheersing

www.supersmart.com
Viscerox

Helpt vetopslag in de buik te verminderen

www.supersmart.com
Appetite Control Formula

Helpt op een natuurlijke manier de voedselinname terug te dringen

www.supersmart.com
Advanced Fat Burner

Dankzij de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen eindelijk die vervelende extra centimeters kwijtraken

www.supersmart.com
Weight Loss Booster

Sneller gewicht verliezen door beïnvloeding van twee extra mechanismen

www.supersmart.com
Water Retention Formula

Een natuurlijke en doeltreffende manier om af te rekenen met het vochtoverschot, de afvalstoffen en de ontsierende vetophopingen in de lichaamsweefsels.

www.supersmart.com
Ontdek ook
05-08-2016
Moeiteloos afvallen
Er is een eenvoudige oplossing voor het verbranden van calorieën waarbij u niet hoeft te bewegen en geen vermoeiende oefeningen hoeft uit te voeren. Onderzoekers...
Lees verder
06-07-2019
Ayurvedische geneeskunst: de talrijke gunstige effecten van...
Heeft u nooit eerder gehoord van de gymnema? Dan zult u verrast zijn door de talrijke weldadige werkingen van de plant voor onze gezondheid. Deze...
Lees verder
10-05-2016
Ik heb alles geprobeerd, maar ik val...
Wanneer u op alle mogelijke manieren heeft geprobeerd om af te vallen, maar u slaagt er maar niet in, dan mist u waarschijnlijk toch een...
Lees verder
Volg ons
Kies de gewenste taal
nlfrendeesitpt

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
  • Gratis: wekelijkse al uwwetenschappelijke publicaties van "Nutranews"
  • Exclusieve aanbiedingen voor clubleden
> Doorgaan