Home   >  Slanke lijn  >  Afvallen dankzij de peper...
24-04-2017

Afvallen dankzij de peper Capsicum annuum

Capsicum annuum De wetenschappelijke naam Capsicum annuum is niet bij iedereen bekend, maar we hebben het hier over de welbekende Spaanse peper. Deze bekende rode peper met zijn scherpe smaak heeft ook nog eens vele goede eigenschappen die gunstig zijn voor onze gezondheid. De Capsicum annuum bevat verschillende biologische werkstoffen die in de traditionele geneeskunst worden gebruikt vanwege hun ontstekingsremmende effect. De peper heeft echter nog veel meer te bieden: hij kan namelijk een goede ondersteuning zijn voor iedereen die een paar kilo kwijt wil. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek dat recentelijk verscheen in het blad Appetite1. Onderzoekers ontdekten dat de rode peper niet alleen helpt bij het afvallen, maar ook de eetlust reguleert. We vertellen u graag wat meer over het onderzoek en de afslankende werking van het extract van de peperCapsicum annuum.

Het extract Capsicum annuum, een krachtig concentraat van actieve bestanddelen

De pittige peper Capsicum annuum heeft een krachtige smaak, maar bezit eveneens een hoge concentratie aan krachtige werkstoffen! Het bevat namelijk veel werkzame elementen, zoals capsaïcinoïdes, waaronder de bekende capsaïcines en dihydrocapsaïcines. In planten van het geslacht Capsicum komen beide bestanddelen veelvuldig voor. Ze zijn grondig bestudeerd vanwege hun gunstige effecten voor het menselijk lichaam. Zo heeft onderzoek aangetoond dat de inname van Capsicum annuum een ontstekingsremmende werking en een afslankend effect kan hebben. Het onderzoek dat gepubliceerd werd in het blad Appetite legt uit dat de capsaïcinoïdes de eetlust zouden kunnen verminderen en de thermogenese en de stofwisseling zouden kunnen stimuleren. In het onderzoek wilden de wetenschappers vooral bewijzen vinden voor de afslankende werking van deze stoffen. Ze onderzochten hiervoor de effecten van een supplementinname van Capsimax®, een gepatenteerde formule op basis van het extract van de peper Capsicum annuum.

Afvallen dankzij de peper Capsicum annuum

Om het effect van de peper Capsicum annuum op het verliezen van lichaamsgewicht te onderzoeken, bekeken de wetenschappers de effecten van een supplementinname van capsaïcinoïdes middels het gepatenteerde supplement Capsimax®. Het onderzoek werd uitgevoerd bij 77 gezonde mannen en vrouwen. De proefpersonen werden in drie groepen verdeeld: de eerste groep kreeg een dosis van 2 mg capsaïcinoïdes per dag, de tweede groep kreeg een hogere dosis van 4 mag per dag. De derde groep was de placebogroep. Om de effecten te meten van de supplementinname voerden de onderzoekers verschillende analyses uit: voorafgaand aan de kuur, na 6 maanden en aan het einde, na 12 maanden van supplementinname. Ze controleerden verschillende parameters: de tailleomtrek, de heupomtrek, de ratio tussen de taille en heup, de totale lichaamsmassa, de vetmassa, de inname van calorieën, het mate van het hongergevoel en bepaalde markers voor de gezondheid in het serum. Na de analyse van de resultaten toonden de wetenschappers bij de personen die de capsaïcinoïdes hadden ingenomen een afname aan van de ratio taille/heup. Daarnaast constateerden ze dat de personen die dagelijks 4 mg capsaïcinoïdes innamen minder calorieën innamen. Deze resultaten doen vermoeden dat een supplementinname van Capsimax® niet alleen leidt tot een vermindering van het lichaamsgewicht, maar ook tot een afname van de eetlust.

Hoewel er nog aanvullend onderzoek gedaan moet worden om de reikwijdte van de gunstige eigenschappen van Capsicum annuum te verifiëren, lijkt dit onderzoek interessant te zijn voor iedereen die gewicht wil verliezen of op gewicht wil blijven. De werkstoffen, capsaïcinoïdes, hebben in de vorm van supplementen namelijk uitstekende resultaten laten zien. Om te kunnen profiteren van de afslankende werking van de capsaïcinoïdes in rode peper, kan men gebruik maken het gepatenteerde bestanddeel Capsimax® in de formule van het afslanksupplement Metadrine, te vinden in de catalogus van Supersmart. Dit supplement ter ondersteuning van het afvallen combineert een groot aantal moleculen met goede resultaten op het gebied van gewichtsverlies in een enkele capsule.



> Source :
1. Colin D. Wilborna et al., Effects of twelve weeks of capsaicinoid supplementation on body composition, appetite and self-reported caloric intake in overweight individuals, Appetite, Volume 113, 1 June 2017, Pages 264–273. De wetenschappelijke naam Capsicum annum is niet bij iedereen bekend, maar we hebben het hier over de welbekende Spaanse peper. Deze bekende rode peper met zijn scherpe smaak heeft ook nog eens vele goede eigenschappen die gunstig zijn voor onze gezondheid. De Capsicum annum bevat verschillende biologische werkstoffen die in de traditionele geneeskunst worden gebruikt vanwege hun ontstekingsremmende effect. De peper heeft echter nog veel meer te bieden: hij kan namelijk een goede ondersteuning zijn voor iedereen die een paar kilo kwijt wil. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek dat recentelijk verscheen in het blad Appetite1. Onderzoekers ontdekten dat de rode peper niet alleen helpt bij het afvallen, maar ook de eetlust reguleert. We vertellen u graag wat meer over het onderzoek en de afslankende werking van het extract van de peperCapsicum annum.

Het extract Capsicum annum, een krachtig concentraat van actieve bestanddelen

De pittige peper Capsicum annum heeft een krachtige smaak, maar bezit eveneens een hoge concentratie aan krachtige werkstoffen! Het bevat namelijk veel werkzame elementen, zoals capsaïcinoïdes, waaronder de bekende capsaïcines en dihydrocapsaïcines. In planten van het geslacht Capsicum komen beide bestanddelen veelvuldig voor. Ze zijn grondig bestudeerd vanwege hun gunstige effecten voor het menselijk lichaam. Zo heeft onderzoek aangetoond dat de inname van Capsicum annum een ontstekingsremmende werking en een afslankend effect kan hebben. Het onderzoek dat gepubliceerd werd in het blad Appetite legt uit dat de capsaïcinoïdes de eetlust zouden kunnen verminderen en de thermogenese en de stofwisseling zouden kunnen stimuleren. In het onderzoek wilden de wetenschappers vooral bewijzen vinden voor de afslankende werking van deze stoffen. Ze onderzochten hiervoor de effecten van een supplementinname van Capsimax®, een gepatenteerde formule op basis van het extract van de peper Capsicum annum.

Afvallen dankzij de peper Capsicum annum

Om het effect van de peper Capsicum annum op het verliezen van lichaamsgewicht te onderzoeken, bekeken de wetenschappers de effecten van een supplementinname van capsaïcinoïdes middels het gepatenteerde supplement Capsimax®. Het onderzoek werd uitgevoerd bij 77 gezonde mannen en vrouwen. De proefpersonen werden in drie groepen verdeeld: de eerste groep kreeg een dosis van 2 mg capsaïcinoïdes per dag, de tweede groep kreeg een hogere dosis van 4 mag per dag. De derde groep was de placebogroep. Om de effecten te meten van de supplementinname voerden de onderzoekers verschillende analyses uit: voorafgaand aan de kuur, na 6 maanden en aan het einde, na 12 maanden van supplementinname. Ze controleerden verschillende parameters: de tailleomtrek, de heupomtrek, de ratio tussen de taille en heup, de totale lichaamsmassa, de vetmassa, de inname van calorieën, het mate van het hongergevoel en bepaalde markers voor de gezondheid in het serum. Na de analyse van de resultaten toonden de wetenschappers bij de personen die de capsaïcinoïdes hadden ingenomen een afname aan van de ratio taille/heup. Daarnaast constateerden ze dat de personen die dagelijks 4 mg capsaïcinoïdes innamen minder calorieën innamen. Deze resultaten doen vermoeden dat een supplementinname van Capsimax® niet alleen leidt tot een vermindering van het lichaamsgewicht, maar ook tot een afname van de eetlust.

Hoewel er nog aanvullend onderzoek gedaan moet worden om de reikwijdte van de gunstige eigenschappen van Capsicum annum te verifiëren, lijkt dit onderzoek interessant te zijn voor iedereen die gewicht wil verliezen of op gewicht wil blijven. De werkstoffen, capsaïcinoïdes, hebben in de vorm van supplementen namelijk uitstekende resultaten laten zien. Om te kunnen profiteren van de afslankende werking van de capsaïcinoïdes in rode peper, kan men gebruik maken het gepatenteerde bestanddeel Capsimax® in de formule van het afslanksupplement Metadrine, te vinden in de catalogus van Supersmart. Dit supplement ter ondersteuning van het afvallen combineert een groot aantal moleculen met goede resultaten op het gebied van gewichtsverlies in een enkele capsule.



> Source :
1. Colin D. Wilborna et al., Effects of twelve weeks of capsaicinoid supplementation on body composition, appetite and self-reported caloric intake in overweight individuals, Appetite, Volume 113, 1 June 2017, Pages 264–273.
Voedingsstof bestellen die gerelateerd is aan dit artikel
Metadrine™

Verbeterde en krachtigere geavanceerde thermogene samenstelling

www.supersmart.com
Ontdek ook
05-08-2016
Moeiteloos afvallen
Er is een eenvoudige oplossing voor het verbranden van calorieën waarbij u niet hoeft te bewegen en geen vermoeiende oefeningen hoeft uit te voeren. Onderzoekers...
Lees verder
06-07-2019
Ayurvedische geneeskunst: de talrijke gunstige effecten van...
Heeft u nooit eerder gehoord van de gymnema? Dan zult u verrast zijn door de talrijke weldadige werkingen van de plant voor onze gezondheid. Deze...
Lees verder
10-05-2016
Ik heb alles geprobeerd, maar ik val...
Wanneer u op alle mogelijke manieren heeft geprobeerd om af te vallen, maar u slaagt er maar niet in, dan mist u waarschijnlijk toch een...
Lees verder
Volg ons
Kies de gewenste taal
nlfrendeesitpt

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
  • Gratis: wekelijkse al uwwetenschappelijke publicaties van "Nutranews"
  • Exclusieve aanbiedingen voor clubleden
> Doorgaan