Home   >  Seksualiteit  >  Op zoek naar het...
24-07-2012

Op zoek naar het verlangen en plezier van vroeger... Samenwerkende planten en voedingsstoffen zorgen voor optimaal libido en verrijken de seksualiteit

Het recept om altijd seksueel in topvorm te blijven: regelmatig sporten om een gezond lichaamsgewicht te behouden, gevarieerd en evenwichtig eten om energiek te blijven, en voedingssupplementen en botanische supplementen gebruiken om de zintuigen te stimuleren, het libido op te wekken en seksuele stoornissen te verhelpen.

Mannen die hun viriliteit willen verhogen kunnen rekenen op de volgende stoffen:
- De vrucht van de Tribulus terrestris. Deze groeit in Oost-Europa, en blijkt met name interessant voor mannen die het libido willen vergroten en eventuele erectiestoornissen willen behandelen die zich voordoen door de daling van het testosterongehalte. Uit verschillende klinische studies bleek dat het testosterongehalte significant toenam, en als gevolg daarvan ook het libido, zonder dat er sprake was van bijwerkingen. Deze plant is geen hormoon, maar lijkt over hormooneigenschappen te bezitten: de actieve werkstoffen, met name protodioscine, stimuleren de Leydigcellen in de testikels. Deze cellen zorgen voor de aanmaak van vrij testosteron. Een kuur van minimaal een maand zorgt voor een krachtigere erectie doordat de gladde spieren zich beter ontspannen, de afgifte van stikstofmonoxide toeneemt en de doorbloeding in de zwellichamen toeneemt.
- Tongkat ali (Eurycoma longifolia) zorgt voor een verdubbeling van het vrije testosterongehalte, doordat het zorgt voor een lager SHBG-gehalte ( Sex hormone Binding Globuline, een verbindingseiwit). Hierdoor neemt het verlangen weer toe, en worden de seksuele prestaties intensiever, zoals dat ook gebeurt door het befaamde 'blauwe pilletje'. Deze stof stimuleert echter op een positieve manier de aanmaak van seksuele feromonen.
- Rhodiola rosea, ook wel Siberische ginseng genoemd, bestrijdt stress en vermoeidheid. Uit in Rusland uitgevoerde onderzoeken bleek dat door inname van de stof de erectiele prestaties bij 85% van de personen toenamen. Overigens is het in Rusland een traditie dat men bruid en bruidegom voor de huwelijksnacht een boeket Rhodiola rosea aanbiedt.....
- Een extract van Mucuna pruriens, gestandaardiseerd met L-dopa, beïnvloedt direct het noradrenalinegehalte. Noradrenaline is en belangrijke neurotransmitter die gerelateerd is aan seksueel gedrag.

Vrouwen die hun seksuele vitaliteit willen stimuleren kunnen kiezen voor:
- Maca (Lepidium meyenii), een stof die kracht en energie geeft. Deze Peruaanse plant, die op een uitstekende wijze vermoeidheid bestrijdt, is geen 'lustopwekkend' middel, maar eerder een adaptogeen die het 'hele hormonale stelsel' stimuleert. 's Ochtends minder vermoeid bij het opstaan, minder slaap nodig om te herstellen, overdag een beter concentratievermogen... Een stof die het algehele welzijn direct bevordert doordat het de bijnieren stimuleert. Dit resulteert in een toename van de verschillende hormonen die noodzakelijk zijn voor een vitaal seksueel leven van de vrouw.
- De Indiase ginsengAshwagandha die traditiegetrouw wordt gebruikt als versterkend middel dat meer energie geeft en stress bestrijdt. Deze adaptogene wortel is eveneens uitermate geschikt voor het bestrijden van fysieke vermoeidheid. Het geeft het lichaam van actieve vrouwen en vrouwen in de menopauze extra kracht.
- En tot slot: Ginkgo biloba een stof die inwerkt op de doorbloeding, en die de bloedvoorziening in het bekkengebied bij zowel mannen als vrouwen verbetert.

Om het seksuele leven van zowel de man als de vrouw nog een extra boost te geven, is het wenselijk om hier nog een aantal stoffen aan toe te voegen die het verlangen en het plezier nog verder vergroten:
- L-citrulline, dat als voorloper van L-arginine de aanmaak van stikstofmonoxide bevordert. Stikstofmonoxide is onmisbaar voor het verwijden van de bloedvaten in het gebied van de genitaliën.
- Vitamines uit de B-groep, en dan met name vitamine B3, dat eveneens bijdraagt aan het verwijden van de bloedvaten.
- Magnesium, dat essentieel is om de stress die na een aantal mislukte pogingen ontstaat te bestrijden.
Voedingsstoffen bestellen die gerelateerd zijn aan dit artikel
Super Maca

Het enige gestandaardiseerde Maca-extract dat met 0,6% macamides en macaenes

www.supersmart.com
Prosexual Formula Man

Verbeterde samenstelling, nu nog krachtiger Voor een vitaal en gezond seksleven.

www.supersmart.com
Triple Play

Drie planten die bekend staan om hun lustopwekkende effect.

www.supersmart.com
Prosexual Booster Formula

Volledig opnieuw samengesteld voor een nog efficiëntere werking
Voor een rijk en gezond seksleven

www.supersmart.com
Ontdek ook
08-08-2018
Geef deze vakantie een boost aan uw...
Zon, zee, vakantie, luchtige zomerkleding...allemaal factoren die onze hartstocht stimuleren. Wanneer het libido ondanks deze gunstige omstandigheden toch niet helemaal opbloeit, dan kan het nuttig...
Lees verder
09-09-2016
Dit kleine aminozuur beschermt uw hart en...
Hart- en vaatziekten zijn wereldwijd doodsoorzaak nummer één [1]. De WHO heeft berekend dat ongeveer een derde van alle overlijdens worden veroorzaakt door hart- en...
Lees verder
19-10-2016
Oxytocine: de plezier-peptide
Tederheid en sensualiteit: een product met verbluffende effecten Producten die de seksuele functies pretenderen te herstellen, maar die noch voor verlangen, noch voor plezier zorgen....
Lees verder
Volg ons
Kies de gewenste taal
nlfrendeesitpt

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
  • Gratis: wekelijkse al uwwetenschappelijke publicaties van "Nutranews"
  • Exclusieve aanbiedingen voor clubleden
> Doorgaan